Transport van levensmiddelen bij positieve koeling

DISTRISTAR is de specialist voor het transport van levensmiddelen bij positieve koeling naar de Benelux-landen. Wij staan elke dag garant voor de leveringen van de groothandelaar naar de aankoopcentrale. Wij leven uw termijnen na en bieden u de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Fijndistributie in Wallonië

DISTRISTAR  zorgt voor de fijndistributie van de levensmiddelen in heel Wallonië. Zo leveren wij elke dag in winkels, restaurants, ziekenhuizen en instellingen.

Aangepaste vloot aan transport van levensmiddelen

Onze vloot bestaat uit talrijke voertuigen aangepast aan het transport van levensmiddelen: vrachtwagens, opleggers, en bestelwagens. Alle voertuigen zijn uitgerust met een ‘truck & tracing’ systeem dat de mogelijkheid biedt om ze op elk ogenblik te geolocaliseren, maar ook om de temperatuur op afstand te controleren met een veilig en hoogwaardig alarmsysteem.

Opslag van de goederen

Uw goederen kunnen worden opgeslagen, vervolgens gegroepeerd en tenslotte worden geleverd naar de bestemming van uw keuze. Wij beschikken over opslagplaatsen van levensmiddelen bij positieve koeling en kamertemperatuur.

Onze commerciële dienst is te uwer beschikking voor een bestek of voor meer informatie.

Administratieve opvolging

Ons team zorgt voor de volledige administratieve opvolging van uw dossiers, van de incodering van de gegevens tot de facturatie. U kan altijd bij ons terecht voor bijkomende informatie.