Diensten

DISTRISTAR zorgt voor de dagelijkse distributie van uw levensmiddelen bij positieve koeling in de Benelux, evenals de detail distributie in heel Wallonië. Onze vloot is aangepast aan het transport van voedingsmiddelen, en beschikt over een uitstekend geolocalisatiesysteem en een regulatiesysteem dat de temperatuur blijvend controleert. Met DISTRISTAR geniet u van een kwaliteitsservice en van een optimale administratieve opvolging !

Leer meer

Leveringsgebied

Dankzij onze uitstekende geografische ligging in het hartje van de zoning van Les Hauts-Sarts, bevinden onze opslagplaatsen zich op het kruispunt van Europa. Zo verzekeren wij u de beste condities en het naleven van de leveringstermijnen op elk moment van de week.

 

Leer meer

Over ons

DISTRISTAR is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het transport van levensmiddelen bij positieve koeling. Wij zorgen voor de distributie van uw goederen door de hele Benelux. Wij zorgen ook voor de bereiding en de traceerbaarheid van de bestellingen en bieden een optimale administratieve follow-up.

Samen met zijn team op menselijke schaal, biedt DISTRISTAR een kwaliteitsdienst, die zich steeds aan de noden van haar klanten aanpast dankzij de uitzonderlijke flexibiliteit en beschikbaarheid.