www.

Diensten

Voedselopslag onder temperatuurcontrole

Wij bieden een opslagdienst van levensmiddelen bij positieve koeling en kamertemperatuur.

Onze opslagplaatsen zijn uitgerust met een regulatiesysteem dat de temperatuur blijvend controleert. Op die manier worden uw goederen op een gelijke temperatuur gestockeerd en in de beste omstandigheden bewaard. Zo garanderen wij de veiligheid van de koude keten, en dus ook de dagelijkse versheid van uw producten.

Receptie en controle van de goederen

Voor elke levering garanderen wij een strenge controle en een optimale opslag. Wij zorgen voor de receiving en de controle van de levensmiddelen 7 dagen op 7. Onze gebouwen zijn dag en nacht beschikbaar. Onze kantoren zijn van maandagochtend tot zaterdagmiddag open, opdat wij samen om over de lading of het lossen van uw goederen kunnen af te spreken.

Fysisch en informatisch beheer van de voorraad

Ons logitiek centrum in Herstal beschikt over 7500 palletplaatsen : 5000 paletten bij positieve koeling en 2500 paletten bij kamertemperatuur. De stand van deze voorraden wordt blijvend nagekeken. Ons gekwalificeerd personneel zorgt voor de goede opvolging van uw goederen, o.a. met behulp van specialistische IT-hulpmiddelen.

 

Bereiding van de bestellingen in paletten en/of picking

Wij zorgen voor het maken, sorteren en groeperen van de goederen in voorraad in de opslagplaats en houden rekening met uw voorschriften en termijnen. Om u een hoge kwaliteitsdienst te bieden, zien wij erop toe de productiviteit te maximaliseren door een optimale berekening van de kosten en een nauwkeurig beheer van de planning.

 

Verzending van de goederen

Wij bieden u de mogelijkheid uw goederen op te slagen, vervolgens te groeperen en ter beschikking te stellen van de transporteurs.

Traceerbaarheid

Ons systeem WMS (Warehouse Management System) zorgt voor de traceerbaarheid van de goederen, vanaf het moment dat ze in de opslagplaats toekomen tot de verzending.

Administratieve opvolging

Ons team zorgt voor de volledige administratieve opvolging van uw dossier, van de incodering van de gegevens tot de facturatie. U kan altijd bij ons terecht voor bijkomende informatie.